#1 Sugar Daddy és Sugar Baby társkereső

Emeld új szintre kapcsolataid!

Sugar partner. Komoly kapcsolat. Házastárs. Útitárs. Virtuális kapcsolat. Te mire vágysz?

Luxury Matchmaking

Megtaláljuk a tökéletes partnert nyári vagy életre szóló kalandjaidhoz!

Mi a Milliomosok.hu?

Egy prémium sugar daddy és sugar baby társkereső azoknak a céltudatos nőknek és férfiaknak, akik nem álmodoznak a jobb életről, hanem megteremtik maguknak.

A színlelés nem az ő stílusuk – tudják, mit akarnak és előre lefektetik saját szabályaikat. Itt nincsenek komolytalan tagok, csalásellenes rendszerünknek köszönhetően kizárólag a neked való Sugar Daddy és Sugar Baby jelöltek közül válogathatsz.

Ahány ember, annyiféle kapcsolati forma. Utazd be a világot, élj át elképesztő élményeket vagy teremtsd meg magadnak az utat a jóléthez és a boldogsághoz!

Tölts fel bemutatkozást és képet a profilodba, találd meg a hozzád illő sugar társat vagy keress pénzt a legjobb fotóiddal. A határokat Te szabod meg.

Ellenörzött tagok

Csalásellenes rendszerünknek köszönhetően kiszűrjük a komolytalan tagokat, hogy neked csak a valóban releváns érdeklődők között kelljen keresgélned.

Többféle kapcsolati forma

Nálunk a társkereső tagok nem árulnak zsákbamacskát. Támogatói kapcsolatot keresel, útitársat vagy életre szóló partnert? Csak azokat a tagokat ajánljuk, akikkel közösek a vágyaitok.

12 órás ügyfélszolgálat

Nincs többé idegőrlő várakozás a profilod megerősítéséig. Munkatársaink gyorsan igazolják fényképeidet, és kérdéseiddel is bármikor fordulhatsz hozzájuk.

Mi az a sugar vagy támogatói kapcsolat?

A sugar társkereső kapcsolat egy nyílt egyezség két ember között, akik nem vesztegetik egymás idejét, és nem félnek megosztani szükségleteiket, legyen szó exkluzív vacsoráról, VIP rendezvényekről, romantikus utazásról… Vagy akár a vállalkozásuk elindításáról.

Hiszünk abban, hogy minden sikeres kapcsolat őszinteségen alapszik. Ahogy az üzleti életben is felvázolják a felek céljaikat és elvárásaikat, úgy a magánéletben is akkor lehet jövője egy kapcsolatnak, ha a partnerek nyíltan beszélnek céljaikról és vágyaikról.

Neked való, ha… Sikereid által magas egzisztenciát teremtettél meg magadnak. A pénz nem jelent gondot számodra, hanem eszköz a boldogsághoz, amit nagyvonalúan kezelsz és osztod meg a kiválasztott Sugar Babyvel (vagy Sugar Boyjal).

18 év feletti nőként vagy férfiként gondtalan életre vágysz. Értékeled az együtt töltött időt, a figyelmességeket és az ajándékokat. Szeretsz rendezvényekre járni és utazgatni, ám tudod, hogy egy jó kapcsolat a kölcsönösség elvén nyugszik, így mindig viszonzod a Sugar Daddy (vagy Sugar Mommy) figyelmességét.

Mi a közös a fentiekben? A sugar partnerek egyaránt megkapják, amit akarnak,
méghozzá akkor, amikor akarják.

Neked való? Próbáld ki, vagy tudj meg többet arról,
hová sorold magad. Kattints a gombra!

bővebben bővebben

A regisztráció ingyenes, így nincs mit veszítened. Megnézheted, ki járt a profilodon és limitált számú üzenetet is küldhetsz. Az oldal teljeskörű használatához azonban prémium tagság szükséges.

Regisztrálok Regisztrálok

Milliomosok.hu társkereső blog

Új! Olvastad már? A milliomosok csábítására épít a legújabb társkereső.

Új dimenzió nyílik a szexi egyetemisták számára, akik gazdag szeretőt keresnek. Eljött a sugar daddy-k és sugar baby-k aranykora...

Laura tanulmányait nem a diákhitel fizette.

Bizony, Laura tanulmányait nem a diákhitel, hanem én fedeztem. De ez csekélység részemről, hiszen jóval többet áldoztam rá, mint pár milla diákhitel.

Ezért lettem jómagam is sugar baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére nyúlni.